پرش به محتوا
    • 021-91346996
  • info@grain-commerce.ir
  • info@grain-commerce.ir
شرکت غله بازرگان خاورمیانهشرکت غله بازرگان خاورمیانه
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • ذرت
    • جو
    • سویا
    • کنجاله سویا
    • روغن سویا
    • دانه کلزا
    • کنجاله کلزا
    • روغن کلزا
    • روغن آفتابگردان
  • چشم انداز و ماموریت
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • فارسی
    • English

کنجاله سویا

کنجاله سویا یکی از منابع اصلی پروتئین برای خوراک دام است و معمولاً بر اساس محتوای پروتئین معامله می شود. بسته به فرایند خرد کردن گیاه در کارخانه، حذف پوسته ها باعث افزایش محتوای پروتئین می شود. بنابراین، کنجاله سویای پوست کنده باید محتوای پروتئین بیشتری نسبت به کنجاله سویای با پوست داشته باشد. از این رو، اندازه گیری محتوای فیبر در کنجاله سویا برای تمایز بین پوست کنده و با پوست ضروری است. کنجاله سویای پوست کنده به طور معمول حاوی حداکثر 3.5 درصد فیبر خام است، در حالی که کنجاله سویا با پوست حاوی بیش از 6 درصد فیبر است و ممکن است به 7 درصد نیز برسد. فیبر و خاکستر کمتر نه تنها باعث افزایش پروتئین بلکه افزایش انرژی، لیزین، متیونین و سایر اسیدهای آمینه را نیز منجر می شود. کنجاله سویا به عنوان “استاندارد طلایی” در نظر گرفته می شود که سایر منابع پروتئینی با آن مقایسه می شوند.

  • درباره ما
  • شعب فروشگاه
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • سوالات متداول
تمامی حقوق برای صاحب سایت محفوظ است 2025 ©
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • ذرت
    • جو
    • سویا
    • کنجاله سویا
    • روغن سویا
    • دانه کلزا
    • کنجاله کلزا
    • روغن کلزا
    • روغن آفتابگردان
  • چشم انداز و ماموریت
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • فارسی
    • English