کنجاله سویا
کنجاله سویا یکی از منابع اصلی پروتئین برای خوراک دام است و معمولاً بر اساس محتوای پروتئین معامله می شود. بسته به فرایند خرد کردن گیاه در کارخانه، حذف پوسته ها باعث افزایش محتوای پروتئین می شود. بنابراین، کنجاله سویای پوست کنده باید محتوای پروتئین بیشتری نسبت به کنجاله سویای با پوست داشته باشد. از این رو، اندازه گیری محتوای فیبر در کنجاله سویا برای تمایز بین پوست کنده و با پوست ضروری است. کنجاله سویای پوست کنده به طور معمول حاوی حداکثر 3.5 درصد فیبر خام است، در حالی که کنجاله سویا با پوست حاوی بیش از 6 درصد فیبر است و ممکن است به 7 درصد نیز برسد. فیبر و خاکستر کمتر نه تنها باعث افزایش پروتئین بلکه افزایش انرژی، لیزین، متیونین و سایر اسیدهای آمینه را نیز منجر می شود. کنجاله سویا به عنوان “استاندارد طلایی” در نظر گرفته می شود که سایر منابع پروتئینی با آن مقایسه می شوند.
